HTML

ezt akartam es most felelmetes

2011.11.26. 21:18 kiskutyuska

Szoval itt allok alig nehany oraja eletem valosiznuleg eddigi legfontosabb nehany oraja elott es azon gondolkozom, egesz eletemben ezt/ilyesmit akartam csinalni. Hogy hatassal lehessek a vilagra. Es most ez meglehet. A kerdes persze, a skillektol eltekintve akar, hogy vajon az ember kepes ra? Kepesnek erzed magad? Mikor ott allsz az elott amire eddig keszultel eletedben, jon a sorsdonto igen, vagy nem.. Ha igen, akkor tenyleg biztosan kesz vagy vallalni az oriasi feleloseget? A teljesen uj eletet. Ha nem, akkor kepes vagy utana meg ujra osszeszedni magad?

Nyilvan, mindkettore igen a valasz, de ez erosen koncepcio egyenlore. Mert ha felvesznek, nekiallhatok az uj eletnek, 0rol, mindent. Es talan az a ceg lesz az amelyiknel esetleg megmaradok vegre. Ha nem.. Hat az csunya lesz, tuti lelkileg osszedolok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkjmg.blog.hu/api/trackback/id/tr273413988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása