HTML

latest update o'life

2011.11.01. 01:06 kiskutyuska

hat most epp london. nem rosz hely, nem koltoznek ide, de nem rosz hely. Lattunk sok szepet, erdekeset es ismet volt alkalmam sokfele emberrel beszelgetni a vilag sok kulonbozo reszerol, a tanulsag. mind egyformak vagyunk ;) Mondjuk a magyarok kulonosen butak, egyszeruek es tudatlanok, de azert emberek vagyunk mind. Beallt az uj vilag record, 1l bubimentes asvanyviz, 2114Huf. Londonfakkyea.

De hogy ennyi maseratti/ferrari/lambo/astonmartint  es egyedi igenyek szerint legyartott merci/bmw-t en meg 1 helyen nem lattam az igy tuti. Setaltunk 2 orat es konkretan elmentunk legalabb 100milliard forint erteku auto mellett. Es ez meg cska nem is az egesz south kensington volt.

 

Nos mivel megtalaltam az idealis, sot tokeletes lanyt, kivancsian nezek a dolog elebe. Tul tokeletes, mentalisan tokeletes par vagyunk. Mar csak azt kene tudni minden mas teren is passzol e a dolog :D De elobb utobb arra is sor kerul, es ha igen, hat akkor hazasodni fogok :D

Valamint, egy kicsit a melora is komolyabb hangsulyt kezdtem fektetni, nem vagyok eleg produktiv es a qualitas is hibas. Ezen mar already dolgozom. Peace

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkjmg.blog.hu/api/trackback/id/tr113343908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása