HTML

dark blogja 3

Mert muszaj beszelni :)

Friss topikok

Linkblog

repkedes

2012.08.17. 15:33 kiskutyuska

eleg sokat repkedek mostanaban. a havi 2 alkalom a minimum. Ezzel egyutt jar, hogy az ember borzasztoan profin esik az utazasokon. A bepakolas egy hetvegere kb 10perc, mar menetrendszeruen hagyom el a lakast hosszabb idore es a repteri ellenorzeseken csont nelkul esek at.


Nem emlekszem igazabol, de szerintem boven tul vagyok a 100repulesen, ami onmagaban nem sok, de igy az elmul 4evbe belesuritve nem rosz szerintem. Napersze ez csak akkor tobb 100nal, ha az atszallasokat is beleszamitjuk, mar csak matematikai alapon :P


Az elsore rovid bud-ams repulesemre viszont meg egesz elesen emlekszem. A repterek feledhetetlen egyedi hangulata reggel, az idegessek/izgulas miatt nagyon faradt szemeimmel. Az elso bargyu security check .. :) Aztan az elso translatlanti repules es az elso usa domestic repkedesre is emlekszem. Orok emlekek.

Mostanaban, ha ceges okokbol kell repulni, az biznisz. Ami igencsak komoly kulonbseget jelent a tengerentuli repkedesnel. Nem hiszem, hogy ha cska nem ehezem, sajat utakon is economyn repulok... A rohadt klima es 12ora paramentes egyhelyben ules persze ugy is szar, de legalabb minden mas jo.

Viszont, haza 2 hetente ryanairrel repkedek. Az pedig a masik veglet. Azt kell mondjam, ha az embernek reserved seat van ami egyutt jar a priority boardinggal, akkor nem rosz. Elviselheto. Szerencsere dublini repteren kenyelmes, alig 20metert kell setalni a gepig a kaputol es mint budapesten kb, gyakorlatilag a kozponti terminalbol megy. Mivel nincs tulekedes es fix hely is van, ezert az sem para. Ha meg az ember a gepen van, vegul is 2 orat kilehet birni a kenyelmetlen szekekben is.

Viszont ezzel a sok repkedessel egyutt jar eleinte a lelkesedes. Mivel repulni alapvetoen nem kenyelmes, gyorsan atcsap egy kellemetlen erzesbe. Ha azon tuljutottunk, akkor pedig a 'meh' fazis. Vagyis nem rosz, nem jo, ez van :)

Azt sajnalom hogy nincs ryanair torzsutas kartya, gyorsan platina member lennek..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkjmg.blog.hu/api/trackback/id/tr334717598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása