HTML

dark blogja 3

Mert muszaj beszelni :)

Friss topikok

Linkblog

dilemma azvan

2011.07.01. 17:39 kiskutyuska

Szoval, esedekes a kerdes, hogy mostmar hogy szegeny gyerekbol nem annyira szegennye avanzsalodom, vajon hol vannak a hatarok? Kasztot kell vajon ilyenkor valtani es ignoralni az eddigi dolgokat, vagy megprobalni megtartani a kapcsolatokat? Es direkt hasznalom ezt a kifejezest mert bizony az ember anyagi helyzete levalogatja az ismerosoket.

Ha egyszer van penzed, de az ismeroseidnek nincs, ki fogsz szorodni az addigi csoportbol es atkerulsz abba amelyik altal jobban megy neked. Sajnos nemigazan lehet megtartani az elozot. Ha az ember jomodu volt es elszegenyedik, a gazdag haveroknak lottek mert, hiaba de nem fog mukodni a nehai sorozeseken kivult, lottek a dolognak. Forditva is igaz. Egyszeruen amikor megvetnek majd azert, mert te nem roppansz bele egy nyaralasba, vagy mert utazgatsz, akkor szivesen menekulsz attol a csoporttol. Remek kis blog post lehetne ebbol ha ertelmesebb lennek :D Az egyetlen gond, a csalad. Meddig illik tamogatni a csaladot? Meddig lehet?! Ha te tobbet keresel az automatikusan azt jelenti, hogy tolod a penzt a csaladba? Igaz, hogy nem? Nade akkor hol a hatar?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkjmg.blog.hu/api/trackback/id/tr93030739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása