HTML

dark blogja 3

Mert muszaj beszelni :)

Friss topikok

Linkblog

fogsor penz

2010.05.10. 15:52 kiskutyuska

Nos beragasztottak veglegesre a felsot is, mostantol van vege TELJESEN a fogorvosnak :D allati erzes.. lesz , ha vegre elmulik a fajdalom ami a fogsor felrakasaval jar :D

Amugy ebben a honapban a dollar meg egyeb elmaradt dolgok kifizetese leven, kibaszott sok penzem maradt. Marmint altalanossaghoz kepest. Szamolgatom szamolgatom, de csak maradt egy csomo. Ha nem kene adossagot kifizetni akkor meg annyi lenne hogy tuti bekattannek. Marmint erted, sosem volt ilyen hogy nem kell semmit venni semmit fizetni es megis van. Mind1 sporolas van, elobb utobb megtalalnak a behajtok es akkor fizetni kell .

Na mindenesetre vettem kulso vinyot, usb-n ratolva mac os x -re raid1 initialized, eleg faszan megy :) Az irast lefogja de olvasasnal az IOPS visz mindent.

 

peace

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkjmg.blog.hu/api/trackback/id/tr221990002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása