HTML

dark blogja 3

Mert muszaj beszelni :)

Friss topikok

Linkblog

orlando first post

2010.03.06. 05:29 kiskutyuska

Szoval, elegge necces volt az idejutas.

Elosszor is parizsbol atlantaba egy hazaspar ult koztem es eni kozt, ami persze kibaszott faszsag volt mer mondtuk, csereljunk mar 1 helyet barmelyik barmelyikunkel. NEM. PFFF B#$%zd meg. Sebaj kibirtuk a 9 oras utat.

Megerkeztunk, vam sima, emigracios ize, vizum, sima. Lekestuk a gepunket orlandoba.. :D

Na itt jott, hogy a delta bazi jo legitarsosag, semmi para, 10percel kesobb fix helyunk volt a 6oraval kesobb indulo jaratra, de ki a franc akar 6orat varni? Addig is probalkozhattunk az osszes tobbi addig indulon. Errol azt kell tudni 1 ora sincs repcsivel a tavolsag, megis orankent indultak jaratok es csak a 4.re fertunk fel! :D Jolvan megjottunk eljutottunk a szalodaba.. Hat rogton egy 8oras muszak :D OMFG Szoval..

Azota kibaszott faradt vagyok. Elosszor is az utazas elotti napon 3 orat aludtunk, elotte 6ot es 8munka 6alvas 8 munka, utazas pest, 3 ora alvas, repules atlanta 14ora, varni a gepre 5 ora, repules 1ora, hotelig 1,5 ora, 8 ora munka majd alvas :D Aztan felkeles, persze nemtom mitol de nem tudtunk aludni sokat 4-5orat. Biztos timezone differences miatt. 

Nade mindez csak korulmeny. Msot is epp dolgozom holott 18oraja ebredtem fel es pesze hulla faradtan :D

Disney world.. hmm. Hat Allati! :D ez a resze orlandonak annyira bevan rendezve hogy gyonyoru. Meg a fu sem nohet szerintem a disney jovahagyasa nelkul :D Szoval nagyons zep es nagyon draga. Pizzahut olcso. Egy extra pizza + 2l kola $13. Viszont 2x1l viz a hotelben $7. A jegy a repterrol ide meg vissza majd $33. Persze kabatot nemhotzam, vettem disneyset, $50. Voltunk cirque du soleil eloadason, 2x90 + polo 45 + eninek polo 39 :) 

Nem mondom siman a seggere lehetne verni itt 3-6k usdnek ha az ember csak azt veszi meg ami megtetszik neki cak szolidan erted. De allati :D NAgyon jo itt lenni. Holnap paintball es remelem alvas, aztan megnezzuk meg tobbi reszet is :)

Majd meg irok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkjmg.blog.hu/api/trackback/id/tr811813033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása