HTML

felnottem

2011.03.31. 09:03 kiskutyuska

Hogy mibol jott a kovetkeztetes? elosszor is kb 4honappal ezelott elegem lett abbol hogy elvagyok adosodva es irdatlan sok penzt koltok faszsagokra. Ezert ugy gondoltam, rendbe rakom. Ezt persze mar evek ota tervezgetem es rendre nem sikerult megcsinalni, ezuttal viszont mar 4 honapja tartom magam a tervhez es minden ugy alakul ahogy kell pedig rengeteg 'hirtelen jott' baromsagra kellett kolteni. Ez pedig allati jo erzes ! igaz, hogy rohadt unalmas es sokszor mikor csinalhatnek dolgokat nem tehetem meg oket es kizarolag a jozan esz akadalyoz, ettol fuggetlenul allati.

Aprilisban pedig Kievbe latogatunk autoval. Jo moka lesz :D 2x1200 km es persze kievhez egesz kozel van Csernobyl! yeahbaby :P

Majusban pedig amikor Helsinkiben tartok majd eloadast, megcsinaltatom a kek hajat ! :D Leeeeeeet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkjmg.blog.hu/api/trackback/id/tr462787377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása