HTML

dark blogja 3

Mert muszaj beszelni :)

Friss topikok

Linkblog

debazeg

2010.07.03. 09:31 kiskutyuska

szoval merges vagyok! azert mert nem erzem jol magam ottahol dolgozom! egyaltalan nem, sot mar egyre kevesbe hiszem azt hogy nekem konzultalnom kene a jovoben. 

Es igen jo sokaig tartott ezt beismerni, de ez van. Az utazas jo, a fizu nem rosz, a szabadsag sem de irtozatosan idegesito dolgok vannak amik valszeg ismetcsak elbaszott lelkivilagomnak nem tetszik es mas embernek teljesen jo lenne. 

Volt hogy 4 oran at kellett megprobalnom kiszamolni a varnish maximalis teljesito kepesseget az adott kornyezetben 5db hostrol kellett volna akkora loadot csinalni rajta amit eszre vesz. Mondanom sem kell, egy caching proxyn ezt nem egyszeru.
Nemregiben irtam egy rovid vazlatot arrol mit kene tenni, hogyan, mi a baj vele mit minek. Olyan dolgokba kotottek bele amiket masok is megtesznek vagy epp a masik consultant mond es ez idegesito. Sajnos koran jottem ehhez a ceghez.

Ez is idegesito, hogy az istenert nem tud a kicsike agyam elkussolni es elvezni ami van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkjmg.blog.hu/api/trackback/id/tr312126589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása