HTML

dark blogja 3

Mert muszaj beszelni :)

Friss topikok

Linkblog

faszom a ragaszkodasba

2010.04.13. 10:21 kiskutyuska

Vannak elveim. Alapelvek. alapszabalyok ha igy jobban tetszik bar a ketto mast kene jelentsen, nalam ezek valahogy egybe olvadnak.

Szoval az egyik ilyen szabaly, azert hogy a mobilitasomat fentartsam, nem ragaszkodok. NEm ragaszkodok SEMMIHEZ es nem tartunk fent fuggoseget masok iranyaba azaz barmikor mozgasa es ugrasra keszen kell allni! Volt aza film amiben mondta, ha befordul a yard a sarkon, 3 masodperc alatt mindent tudj osszeszedni. Persze ilyen nalam nem tortenne, de 2 igen fontos dolog van, visa kartya, notebook es mehetek barhova!

De most hogy megint koltozni kell, valahogy NINCS KEDVEM! Hat nem hiszem el, pedig egy lofasz panel de valahogy.. faradtsag asszem.. Meg ez a szar varos.

Es raadasul cuccom is annyi van mar mind a rohadas.

Surgosen valtoztatni kell ezen is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkjmg.blog.hu/api/trackback/id/tr871916967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása