HTML

dark blogja 3

Mert muszaj beszelni :)

Friss topikok

Linkblog

majdnem hires :D

2010.03.19. 15:10 kiskutyuska

nah kikerult elso postom mysqlperformanceblog.com -ra, aztan lekerult. :) kicsit csiszolni kell meg rajta aztan megy vissza. A nagyon konnyeden leiskolaznak azvan :D Na sebaj, ezert vagoyk itt.

Meg mindig nagyon jol vagyok ellenben elfogyott a cataflam :D Mostmar kicsit gyengebben vagyok de azert a fogam is javul. Szoval oromkodes van meg mindig.

Sok a szajtepes mostanaban a penz korul. Enis rinyalok itt sokat, nekem is rinyalnak de ma volt alkalmam egy olyannal beszelgetni aki mar atment a csorosagbol a normalis (NEM gazdag) valtasba. Sajna elarulom mivel jar: Minden ismerosod aki nem kezd el jobban keresni legyen az saladtag vagy kisiskolas barat, elvesztettel. Kesz nincs mese nem mentheted at oket, vagy szegeny leszel te is es feladod az eleted, vagy buktad.

Amugy meg ha megdolgoztal erte, elvezd.

na ennyi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkjmg.blog.hu/api/trackback/id/tr641852400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása