HTML

dark blogja 3

Mert muszaj beszelni :)

Friss topikok

Linkblog

minden szep es jo

2010.03.18. 10:10 kiskutyuska

Ma valahogy nagyon jol erzem magam. Persze mindez csak a reggeli cataflam adagom utan sikerult :D Faj a fog helye, remelem a gyogyulas jelekep, mindenesetre igy high on drugs minden szep.

Szamolgatom kegyetlenul az anyagiakat, ugynezki jol meglesz a penzem a fogsorra es a jogsira jovohonapban. Aztan mar csak autot kell szerezni es adossagot rendezni es ujra fuggetlenul leszek.

Valamit sokat gondolkozok ezen a magyarsagon is, nem szep hogy huzunk a szelso jobb fele. Szomoru, ilyent akkor tesznek egy orszag valasztopolgarai, ha vegtelenul csalodottak. Ettol pedig szomoruak lesznek amitol pedig egymassal is gonoszak.

Meg mindig megvan azaz erzes, hogy buntudatom van amiert most jol allok anyagilag. Tamogatom a csaladot. Mar szoszo azert nem viszem tulzasba, de a 600ezres unicredit hitel talan erre is magyarazattal szolgal. Mindenesetre aprosagokkal tamogatom oket , hogy befejezhessek a lakas rendbe rakasat. Ugynezki ezis elindult.

Az ido pedig CSODALATOS! Imadom a tavaszt, a legszebb dolog a vilagon :))

Immaron 4en all azon emberek szama akit uj munkahoz segitettem. Illetve megcsak 3,5. Viszont baromira jo erzes. Orulok ha segithetek masoknak :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkjmg.blog.hu/api/trackback/id/tr551849067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása