HTML

dark blogja 3

Mert muszaj beszelni :)

Friss topikok

Linkblog

csak pozitivan

2011.04.13. 15:48 kiskutyuska

Az a felfogas, hogy amikor autozol legyel pozitiv. Akarmi van, ne huzd fel magad mert egy ido utan az autozashoz hozza tarsitja az agyad az idegeskedest. Es az helyett hogy az utazt elvezned, idegeskedni fogsz ami rosz.

De konyorgom ezek az idiotak itt falun ugy vezetnek mint a nyomorekok. NAgytobbseg legalabbis. Erted 300meterrol mar uresben gurul a KORFORGALOMHOZ mert 2en varnak ott te meg szeretnel kijonni a forgalmas utra de a paraszt miatt nem lehet mert megakar sporolni 10ml benzint. A masik azt hiszi mehet 30al. Mert hogy nem siet. De bazdmeg nem a sajat utadon autozol hanem forgalomban, es ez azt jelenti alkalmazkodnod kell a tobbiekhez. Ha mindenki megy 50el, ne kenyelmeskedjel!

Aztan amit nem fogok fel, miert nem lehet figyelni a krva lampanal, es ha elindulnak az emberek neked is elindulni? Miert kell megvarni amig az elotted levo par meterre meglendul mire sebessegbe rakod a kibaszott autot? Azert hogy 4-5-nel tobben ne ferjenek at egy piroson? 

Pesten bezzeg ez megy, tudnak vezetni az emberek. De itt bazeg annyira raer mindenki hogy nem tudom nem felhuzni magam.

A masik meg. Jarunk itt a helyi supermarketek egyikebe nevezzuk auchannak. Es bizony muszak valtaskor penteken delutan irdatlan mod bedugul a dupla korforgalom benzinkuttal 2 kijarattal a hipermarketbol es 1 bejarattal az ipari parkbol meg persze a sok busz es kamion. Es ezek a n00bok ott varnak. MAjd lesz valami. Pontosabban nem mindegiyk. Az okosabb ugye ilyenkor tudja hogy mindenki menne es agresszivabban megy. Ezt tudja a masik is hogy kisebb ingerkuszob van, befognak ele jonni es igy szepen atfernek az autok.
NA itt falun mindenki nagyon turelmes es nem mernek kimenni :D Ez nem is baj en is feltenem a 20-30%-al alacsonyabb atlag jovedelembol vasarolt automat, de akkor jonnek a hulye es bena parasztok. Azok meg, kiteszik a kocsit, de olyankor amikor semmi ertelme. Es a nagy parazasban hogy ok most atszellemulnek baromba, csak rontanak a helyzeten, bemennek az 1savos korforgalomba a mar bentlevo auto melle (elfernek) de persze a kov kijaratnal megall es besorol moge, mert ott is var valaki hogy bejohessen es nem fer el. NA ezek a katasztrofalis barmok akik eroltetik, de nem megy nekik.

NEm mondom hogy tudok vezetni felre ertes ne essek, de legalabb tudok kezelni egy ilyen szitut. Kiengedem azokat akikrol latomhogy nagyon nem tudnak kijonni, megyke ha menni kell es nem totojazok es ettol fuggetlenul nem vagyok veszelyes. Akkor is pesti gyereknek vallom magam :D

Es meg valami. Pesten EZERSZER jobb a helyzet. Nem szarakodnak az emberek es igenis ertik azt hogy neha kikell engedni a masikat. Jofejek egyszeruen baze. JO nem mindenki. Sok a paraszt. De akkor is sokkal jobb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkjmg.blog.hu/api/trackback/id/tr612823319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása